lauantai 17. marraskuuta 2012

Rakas joulupukki, tänävuona toivoisin...

Koko päivä onkin mennyt uusien blogien selailuun, joiden myötä päädyinkin selailemaan vaatteita nettikaupoista. Itse en ole aikaisemmin ollut mikään shoppaushirmu, mutta jostain syystä kun rahapussi on alkanut huutaa nälkäänsä, on minunkin osteluhimoni päässyt valloilleen.

Tyhmät kokoluokitukset... joten anteeksi kuvan pienuudesta
Tuo ylin vasen... löysin jo aikoja sitten iahn sattumalta ja hintakin oli järjettömän pieni. Laitoinpa sitten osoitteen talteen että tilaan itselleni joululahjaksi. Sattuu nimittäin olemaan lämpöisten vaatteiden, joihin voi kylminä päivinä hautautua, himo. Niin, mutta äsken kaupapa selatessani olikin tuo ihanuus loppuun myyty. Yritin aikani metsästellä, mutta mistään ei tullut vastaan samanlaista. Toki tuo HM valkoinen olisi aivan unelma, mutta eipä minulla tuollaiseen ole varaa. Huomasin juuri että kollaasi meni vähän överiksi, noh jos ensikerralla tekisi ajatuksen kanssa :S

Muita joita joulupukki voisi tuoda mieluusti:

36e - Iron firstin ballerinat Brandokselta

Nilkkurit, taas, 69e nelly.com

Brandokselta Iron firstin korkokengät 71e

Brandokselta Iron firstin korkkarit, 79e


Mulla tuppaa olemaan vain ja ainaostaan korollisia kenkiä, pienikorkoisimmissa on sitä korkoa 7cm. Tekee mun jalalle hyvää, kun joudun lättäräpylöideni vuoksi käyttämään korjaavaa pohjallista (joka harvaan kenkään menee) tai korkokenkiä. Mutta tarviisimpa korottomatkin talvikengät, mutta mistään ei oikein löydy silmää mielyttäviä + lompakolle sopivia.
Kuten saattaa huomata, Iron Firstin kenkiin olen ihan hulluna ja haaveillut jo pitkän aikaa.

Toivelistalla myös:
- Jonkin ruokakaupan lahjakortti (pahan päivän varalle jos rahat ovat vaikkapa loppu)
- Rahaa tottatoki
- Diesel - Loverdose hajuvesi (aivan mahtava ja erikoisempi tuoksu)
- Lahjakortteja vaatekauppoihin (kun en muuten oikein raaski omia rahojani vaatteisiin laittaa)
- Hiustenhoitotuotteita 
- Paljon suklaata

Oikeastaan yllätyin miten vähän loppujenlopuksi mulla oli niitä toiveita, tokihan minä sen whippetin tai italiaanonkin haluaisin mutta joskopa se tulisi pukinkontissa josksu tulevaisuudessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti